Frisör Halmstad

Klippningar, färgning och frisyrer •

Skäggtrimning

Våra erfarna barberare på Barber’s Corner i Halmstad hjälper till att trimma och forma skägget precis så som du vill ha det. Vi använder oss av olika tekniker och verktyg vid skäggtrimning beroende på hur mycket eller hur lite du vill trimma samt hur mycket eller lite skägg du har. Vi strävar alltid efter bästa resultat och att du lämnar vår salong nöjd och med ett skägg som framhäver den du är.

Din personliga salong i Halmstad

Vår frisör och barbershop i Halmstad är en professionell och personlig salong som värdesätter det personliga kundbemötandet lika mycket som att hålla sig uppdaterad om senaste trender inom branschen. Vi använder endast de bästa produkterna och verktygen som finns på marknaden för en nära och behaglig skäggtrimning som inte sliter eller skadar skägget. Det är såklart viktigt att vårda skägget med rätt produkter för sin skäggtyp, därför har vi ett brett utbud av produkter från välkända varumärken du är välkommen att köpa med dig hem. Vi finns nära tillhands för att hjälpa dig hitta rätt produkt för din skäggtyp.

Vårda skägget, boka en skäggtrimning på Frisör Halmstad

Ens skägg säger mycket om vem man är, därför är det viktigt att du tar hand om och vårdar det på rätt sätt. Du är välkommen att kontakta vår frisörsalong i Halmstad om du vill veta mer om våra priser för skäggtrimning eller om du har några frågor kring behandlingen eller om oss som jobbar här. Vi älskar att lära känna våra kunder och ser fram emot att träffa dig för en skäggbehandling.

barberare-halmstad-boka

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Halmstad som kan ta sig an allt som har med hår och skägg att göra.

  Adress
  Brogatan 27
  302 95 Halmstad

  Telefon
  010-551 77 93

  E-post
  kontakt@frisorhalmstad.nu

  Orgnr
  556914-5872

        

OM OSS

När du söker efter en frisör i Halmstad som kan ta sig an allt som har med hår och skägg att göra.

Frisörhalmstad.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Halmstad City Hair AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Brogatan 27
302 95 Halmstad

010-551 77 93

kontakt@frisorhalmstad.nu

Orgnr:
556914-5872