Frisör Halmstad

Klippningar, färgning och frisyrer •

Klippning

Vi på City salongen i Halmstad tar emot både män och kvinnor som vill förnya sin frisyr. Alla våra frisörer är utbildade av American Crew inom avancerade klipptekniker för att kunna uppnå det resultat du vill ha. Om du väljer att boka tid hos oss för en klippning ingår alltid konsultation, tvätt och en enklare styling.

Din frisör i Halmstad – en frisörsalong för män och kvinnor

Varje dag får vår frisörsalong i Halmstad besök av kunder med olika hårtyper och hårlängder. När vi gör en klippning, antingen vid en tidsbokning eller som drop in kommer vi välja teknik både utifrån det önskade resultatet, utifrån din nuvarande frisyr samt din hårkvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet inom området kan vi både göra större förändringar och enklare toppningar.

Boka din klippning hos våra frisörer i Halmstad

I mån av tid finns vi tillgängliga som drop-in-frisör i Halmstad, och vi har generösa öppettider för dig som vill boka tid på förhand.

 • Våra frisörer är vana vid att utföra barnklippningar
 • Det går alltid att kombinera klippning med exempelvis färgning
 • Vi använder kvalitativa stylingprodukter och tipsar om hur du tar hand om din nya frisyr

Prisvärd frisör för klippning

Du är varmt välkommen att ringa eller mejla oss om du vill boka tid för en klippning i Halmstad. I samband med att du hör av dig och berättar vad du vill göra får du också veta vilket pris du kommer att betala. När du väl besöker oss bjuder vi på en stunds avkoppling och ett trevligt bemötande i en rofylld miljö. Då är det du som besökare som står i centrum. För oss är inga utmaningar för stora eller för små, vi finns till för din skull!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Halmstad som kan ta sig an allt som har med hår och skägg att göra.

  Adress
  Brogatan 27
  302 95 Halmstad

  Telefon
  010-551 77 93

  E-post
  kontakt@frisorhalmstad.nu

  Orgnr
  556914-5872

        

OM OSS

När du söker efter en frisör i Halmstad som kan ta sig an allt som har med hår och skägg att göra.

Frisörhalmstad.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Halmstad City Hair AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Brogatan 27
302 95 Halmstad

010-551 77 93

kontakt@frisorhalmstad.nu

Orgnr:
556914-5872