Håruppsättning

Håruppsättning

Till vår frisörsalong City salongen i Halmstad får vi ofta besök av blivande brudar och studenter inför deras studentfirande eller studentbal, för att hjälpa dem hitta en håruppsättning som passar tillställningen. Vi har lång erfarenhet av håruppsättning och utgår alltid från era behov och övrig klädsel när vi hittar den frisyr som knyter ihop hela säcken.

Håruppsättning för olika tillställningar i Halmstad

City salongen ser till helheten. Inför stora tillställningar som bröllop, studenten eller kanske ett 60-års kalas är det vanligt att man vill känna sig extra fin från topp till tå, klänningen och sminkningen är redan spikad, men håret har en lika viktig del i helheten. Kom till oss för att diskutera era önskemål och hur ni ser er själva under den specifika dagen, så kommer vi göra vårt bästa för att du ska känna dig nöjd med din håruppsättning. Vi kan hjälpa dig med mindre håruppsättningar som passar till vardags eller mer avancerade håruppsättningar till de mest minnesvärda tillställningarna.

Prisvärd frisör med personlig service

För oss är det viktigt att du är nöjd över hela din upplevelse hos Frisör Halmstad, allt från en smidig bokning till slutresultatet. Vi erbjuder kvalité i kombination med personlig service där du är delaktig i hela processen. Har du en idé om hur du vill att håret ska se ut är du mer än välkommen att höra av dig till oss för att få ett prisförslag, eller om du bara vill veta mer om vad som ingår i en håruppsättning. Välkomna!

Vi finns till för brudar, studenter och andra som önskar få en vacker håruppsättning för ett speciellt tillfälle.