Färga håret

Vi på City salongen i Halmstad använder de senaste teknikerna för att kunna hjälpa dig som vill färga håret. Vid ett första möte diskuterar vi vad det är du vill förändra så att vi kan avgöra vilka produkter vi ska använda. Det är viktigt att använda rätt typ av färg till rätt hårtyp för ett fint och jämnt resultat. När vi gör en färgförändring inkluderar vi alltid en hårinpackning från Olaplex i våra behandlingar, så att du som kund får ett starkt hår med hög glans helt fritt från skador.

Skonsamma färgbehandlingar

Att färga håret kan innebära en påfrestning för hårstråna och därför är vi noga med att alltid använda produkter som är så skonsamma som möjligt. Utöver vår klassiska helhårsfärgning och slingor kan du även vända dig till oss för att göra en ombre eller balayage.

Besök vår frisörsalong i Halmstad

Ombre, balayage och helhårsfärgningar är bara några av de behandlingar vi är kunniga inom. Hos oss får du:

  • Hjälp av frisörer som ständigt vidareutbildar sig själva
  • Tips om hur du skall vårda håret efter en färgning
  • Ett resultat som stämmer överens med dina önskemål

Vi har bra priser för färgning i Halmstad

När du besöker oss för att färga håret i Halmstad kommer vi debitera ett pris som utgår från material- och tidsåtgång. Det gör att du kan känna dig trygg med att du alltid betalar en rättvis kostnad för det arbete vi utför. Det går bra att antingen boka en tid på salongen enbart för att göra en färgning, men du kan också kombinera behandlingen med att klippa håret i Halmstad. Du får gärna titta in hos oss på salongen om du vill boka en tid, eller mejla till oss!

Välkommen till vår salong för att färga håret i Halmstad. Vi är kunniga inom olika tekniker och använder skonsamma färger.