Om oss

Vi arbetar med en passion för hår

Alla vi som arbetar på City salongen har en sak gemensamt och det är att vi älskar allt som har med frisyrer och hår att göra. Vi har arbetat olika lång tid i branschen men alla är utbildade och strävar efter att alltid möta våra kunder som individer. Därför är vi lyhörda inför både små och stora önskemål. Att vi även är utbildade barberare innebär att vi inte bara finns till för kunder som vill ha en snygg frisyr, vi kan också ta oss an skägg!

Vi använder oss av kvalitativa produkter

När du får en behandling av oss på City salongen kommer vi enbart använda produkter som är kvalitativa och som verkar vårdande för ditt hår. Du kan också köpa med dig produkter hem om du önskar, och vi hjälper dig gärna välja ut dem som är mest lämpliga för din hårtyp och behov. Vi har bland annat Olaplex, Ghd, Reuxel och OriginalMineral i vårt sortiment.

Välkommen till vår oas

Att besöka en frisör skall vara förknippat med glädje och vi vet att vårt trevliga bemötande och vår breda kunskap kommer göra även din behandling till en lyckad sådan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig få det hår eller skägg du alltid har drömt om.

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om vårt arbete eller våra behandlingar!

 annika-frisör-halmstad